REMEMBER...

AFTER A SONG HAS BEEN FEATURED FOR 45 DAYS ALL DOWNLOAD LINKS ARE REMOVED. IF YOU WANT INFORMATION ON WHERE TO FIND THE SONGS FEATURED ON THIS BLOG AFTER THEY HAVE BEEN REMOVED, PLEASE CLICK ON THE ARTIST PHOTO TO ASK THE BLOG OWNER FOR INFO. MOST OF THE SONGS HERE ARE AVAILABLE FOR PURCHASE AT OTHER OUTLETS AND I WILL DO MY BEST TO OFFER YOU THE BEST INFORMATION I HAVE AVAILABLE. THANKS FOR VISITING AND ENJOY. COMMENTS ARE WELCOME AND APPRECIATED.

Friday, June 06, 2008

Vivian Green - Music(2002)



3 comments:

Unknown said...

Love me some Vivian Green! Gotta Go, Leave (Tired) is a hot one with mixes by Morel, Junior & Eddie Baez. She's had a bunch of her jams remixed and luckily iTunes carries most of them!

AS said...

Yeah, Tired is hot! The Arenna mix is my fave by far though. I love the LEX remixes of I LIKE IT, BUT I DON'T NEED IT also..do you have FANATIC by her also?

Unknown said...

I don't think I have the Arenna mix. I've never been sure...are Arenna's mixes usually considered "unofficial?" I do enjoy the "I Like It" mixes...and I think I have a couple of the Fanatic mixes...maybe not. I know they are on iTunes.